nuffnang ads

Isnin, 28 Oktober 2013

Reception Ziha - Dewan Perdana Felda

Makeup untuk si Ziha yang manis peramah baik comel dan sopan santun...
Konon2 tetiba menngada nak namakan makeup style di Ziha... So sy namakan Mermaid makeup. ngada tak?? Tapi yang penting Ziha suka..

layan gambar2 dia k...








Selasa, 22 Oktober 2013

Eryn Jamil Bertunang

Disebabkan saya ni lambat update gmbr2 customer .. so ada yang saya tak ingat tarikh majlis mereka dan di mana... hihih. Sama gak dgn si manis Eryn Jamil ni.
Syok betul makeupkan Eryn sebab dia adalah ratu gossip.. tat taraaaaaa....(gossip boleh pula ingat) so far bagi crown ratu gossip kat dia lah...hihi .. jangan marah tau eryn tau tau tau..... Tapi Eryn ni masa mula2 start mekap tu... ala-ala wanita sopan ayu.. cakap pun sepatah.. saya tanya 10 patah.. dia jawab stgh patah je... Tiba-tiba entah macamana terkeluar gossip hebat di abad ini.. haaaaa tu dia.. terus kami bonding. sampaikan saya rasa tak mau abiskan mekap dia ni sbb nk gossip sama2. I loike!! bole tahan juga ye Eryn ni bila berbual... pls panggil akak mekap lagi pls pls pls... (tak malu suh org panggil mekap lagii)... eh.. ke dia dh book utk kawin ?? entah lah. stress mak nk ngingat semua! meh nengok gambar2 dia udah.





Tq Eryn sudi panggil akak utnuk merias mu di hari bahagia.. semoga kekal hingga ke jinjang pelamin... amin.

Doktor Tengku Farhana Wedding's Day

sekian lama tak meng'update' blog ni... sekarang saya kembali update sebanyak mungkin.. insya Allah. Tapi tak semua gambr pengantin dpt saya update kerana ada yang tak mahu di publish utk tatapan umum.
Ok mai kita tenguk pengantin dr Ipoh ni. Doktor bertemu doktor... sama cantik sama padan. Doktor Tengku Farhana ni sangat ceria dan determined.. maksudnya determined nak apa yang dia hajatkan utk hari bahagia dia.. tak kira berapa pun costnya. Dan dia ni memang tak boleh duduk diam. Gelak ketawa dia memang menceria kan majlis dia... walaupun terkdg dia nmpk stress..cepat2 dia positif. Bagus pengantin macam ni kan...
Mai tgk gambar dia sewaktu nikah dan sanding di Ipoh dan majlis bertandang di Putrajaya.

Sewaktu upacara membatalkan air sembahyang di majlis pernikahan Tengku.



hantaran perkahwinan yang dibuat dari cokelat...from Chocolate Chapters.

pelamin indah ala2 fairy tale dari Harris... can call me utk dptkan Harris yang ada sentuhan meletops kebabom!!



di hari persandingan 

wajah tengku b4 mekap... 


majlis bertandang di Putrajaya
Buat Doktor berdua.. semoga anda berbahagia dan setia hingga ke hujung nyawa.... amin