nuffnang ads

Selasa, 22 Oktober 2013

Eryn Jamil Bertunang

Disebabkan saya ni lambat update gmbr2 customer .. so ada yang saya tak ingat tarikh majlis mereka dan di mana... hihih. Sama gak dgn si manis Eryn Jamil ni.
Syok betul makeupkan Eryn sebab dia adalah ratu gossip.. tat taraaaaaa....(gossip boleh pula ingat) so far bagi crown ratu gossip kat dia lah...hihi .. jangan marah tau eryn tau tau tau..... Tapi Eryn ni masa mula2 start mekap tu... ala-ala wanita sopan ayu.. cakap pun sepatah.. saya tanya 10 patah.. dia jawab stgh patah je... Tiba-tiba entah macamana terkeluar gossip hebat di abad ini.. haaaaa tu dia.. terus kami bonding. sampaikan saya rasa tak mau abiskan mekap dia ni sbb nk gossip sama2. I loike!! bole tahan juga ye Eryn ni bila berbual... pls panggil akak mekap lagi pls pls pls... (tak malu suh org panggil mekap lagii)... eh.. ke dia dh book utk kawin ?? entah lah. stress mak nk ngingat semua! meh nengok gambar2 dia udah.





Tq Eryn sudi panggil akak utnuk merias mu di hari bahagia.. semoga kekal hingga ke jinjang pelamin... amin.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan