nuffnang ads

Selasa, 22 Oktober 2013

Doktor Tengku Farhana Wedding's Day

sekian lama tak meng'update' blog ni... sekarang saya kembali update sebanyak mungkin.. insya Allah. Tapi tak semua gambr pengantin dpt saya update kerana ada yang tak mahu di publish utk tatapan umum.
Ok mai kita tenguk pengantin dr Ipoh ni. Doktor bertemu doktor... sama cantik sama padan. Doktor Tengku Farhana ni sangat ceria dan determined.. maksudnya determined nak apa yang dia hajatkan utk hari bahagia dia.. tak kira berapa pun costnya. Dan dia ni memang tak boleh duduk diam. Gelak ketawa dia memang menceria kan majlis dia... walaupun terkdg dia nmpk stress..cepat2 dia positif. Bagus pengantin macam ni kan...
Mai tgk gambar dia sewaktu nikah dan sanding di Ipoh dan majlis bertandang di Putrajaya.

Sewaktu upacara membatalkan air sembahyang di majlis pernikahan Tengku.



hantaran perkahwinan yang dibuat dari cokelat...from Chocolate Chapters.

pelamin indah ala2 fairy tale dari Harris... can call me utk dptkan Harris yang ada sentuhan meletops kebabom!!



di hari persandingan 

wajah tengku b4 mekap... 


majlis bertandang di Putrajaya
Buat Doktor berdua.. semoga anda berbahagia dan setia hingga ke hujung nyawa.... amin

Tiada ulasan:

Catat Ulasan