nuffnang ads

Selasa, 5 Mei 2015

Berus gigi dan berus gigi jamban

Satu pagi masuk bilik air nak mandi... tangan tu tak ada mata kan ... Mencapai berus gigi letak ubat gigi sensodyene dan terus berus gigi bersungguh- sungguh. Masa duk ghairah memberus, mata ni terpandang my toothbrush kaler oren duk elok je di tempatnya. Eh saya terfikir.. 'aku pakai toothbrush mana neh?'
Sepantas kilat berhenti berus dan tengok rupanya berus gigi kaler merah yang sedang digunakan... Be be be berus jamban weehhhhh!!!!! Haktuih haktuih haktuih.... 
Huhuhu aaaa tak tau nk rasa apa dah... Yek yek yek yeeeeekkkkk!!!!!!
Kan korang mesti pernah re use berus gigi yg dah kembang-kembang untuk cuci toilet kat part yg susah nak cuci cam celah-celah toilet bowl, keliling tap water ke atau sudut-sudut yang susah nak berus.. Haa tu lah berusnyaaa berus kaler merah tuuuu.... 
Gambar di atas tu gambar lakon semula oleh berus berus gigi. Berus gigi merah tu lah berus gigi jamban. Dah selamat saya buang dalam tong sampah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan