nuffnang ads

Khamis, 7 Mei 2015

Adam Levine dan Hyun Bin

Entry kali ini ditujukan khas utk suami saya.. 
Our 17th wedding anniversary lagi beberapa hari je.. So i have few request to make that day my happiest day. Oppss shud be our happiest survival day. Kikikiki..
Ok.. So I dont want all those expensive gifts (walaupun dah dapat Iphone 6, kasut dan baju as advance anniversary gifts....Berani lah cakap dont want all those expensive gifts.. Over tau kau perempuan....)
Apa yang saya nak hanyalah 
1) Adam Levine crash in to my candle light dinner ooppss our candle light dinner
2) Hyun Bin serve me on (ooopss again )serve us on our candle light dinner with his charming face and smile.. 



Can you do that my suami...
You know what will my suami answer.. Ye boleh. Anything semua boleh.. Is either doing it or not . Biasalah lelaki malas nak argue with their woman senang je jawapan nya. Ye boleh. But his boleh words tu kadang2 dapat gak apa yang kita nak.. So small try laa kot leh dpt hadiah 2 atas tu kan... (duhhh!) . Been married to this wonderful mad guy sweet and charming dan tak banyak cakap for 17 years dah. Dating with him 4 years sblm berkahwin.. Total of 21 years of up and down relationship. Seperti naik roller coaster... Berdebar2 bila roller coaster tu dek kedek kedek nak sampai ke atas dan betul2 berada dipuncak sebelum menjunam ke bawah dan all the way up n down circling loop whatsoever lah. It is scary, we scream and laugh at the same time. Sama lah tu dengan marriage kita... We scream to each other and laugh together and sometimes scared each other. When i sick u jaga me and u sick i jaga u it's just not because of the tanggungjawab tapi sebab we love each other so much even some times i hate u that much... Hihihi. Biasalah perempuan mood swing kan.. Now i love u now i hate you thing... Pfft.
Encik suami you are my Adam Levine bila you tak shave. You are my charming Hyun Bin smile dgn your lesung pipit like him. And especially when you wear that adidas sweater cam Hyun Bin sangat tauuu... (perasan!).. But even though you are my Adam Levine Hyun Bin... I still want them on our wedding anniversary nanti . Ok??!!!

Love you to the universe and back and go and back go back go back nonstop. muacchhhh !!!!






Tiada ulasan:

Catat Ulasan