nuffnang ads

Isnin, 23 September 2013

Ella dan Cermin matanya...

Pengantin bernama Ella ni saya mekapkan dia pada 30/5/2013...
lupa nk upload gambar2 Ella. Saya mekap dia untuk hari pernikahannya yang dibuat selepas maghrib. Orangnya mesra dan ramah.. senyum je. Yang menariknya tentang Ella ialah... dia kumpul cermin mata yang ada power ... saya la tak pernah jumpa orang yang ada cermin mata banyak2.. kalau sunglassess tu biasa lah.. ramai suka collect. Saya pun snap sebahagian cermin mata dia... hihi saja suka2 nak letak dalam blog ni...
To Ella... walaupun dh bulan 9 ni ,still akak nk ucapkan selamat menempuh alam perkahwinan semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. amin





1 ulasan:

  1. wah terlihat lebih cantik ya..
    moga artikelnya juga bermanfaat untuk orang lain ya...
    oya kalau untuk trend kaos kaki wanita muslimah saat ini seperti apa ya..
    kalao ada yang tau bagi infonya ya...

    BalasPadam