nuffnang ads

Rabu, 12 Jun 2013

Nisha Melis bertunang

Hai lah lamanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak update blog.. kekangan waktu dan penyakit 'M' yang melanda menyebabkan blog ni terbiar jee... huhuhu. Ni ada masa sket ni saya akan cuba upload sebanyak mungkin gmbr2 yang terperuk dalam simpanan. Kali ni saya mulakan dengan Nisha bertunang. Nisha orang kajang,... dulu kakak dia, Nadia (link disini dan sini )yang menggunakan khidmat saya.. dari bertunanag hinggalah berkahwin. Skg Nisha pulak..Tq korang still percayakan akak... anyway food kt majlis diaorg ni tak pernah me'fail'kan selera saya.. terbaek!!! kdg tu bkn sebab nk mekap sangat diaorg tapi nk makan... hihi.. mak diaorg masak sedap!!! (doa dlm hati minta2 sy dipanggil lagi utk mekap adik bongsu pulak... dpt makan makanan sedap!! nyum2!!)... hihi






Tiada ulasan:

Catat Ulasan