nuffnang ads

Isnin, 1 April 2013

Makeup Street Fashion

Last week isnin 25 mac 2013 saya telah di jemput manjadi tetamu jemputan di tv3 dalam rancangan Wanita Hari Ini...Saya di beri tugasan untuk mendemo kan makeup ala street fashion atau lebih senangnya ialah makeup untuk remaja. Pihak WHI TV3 telah menghubungi saya beberapa hari awal dan ada lah sedikit preparation yang saya dpt buat... Hasilnya spt dlm video di bawah ni.. bole lah lite2.. Tq to my sifu hakak Nurul Syukor yang sangat membantu dan memberikan moral support. "Buat baik-baik" katanya.. terharu.. tq hakak.. Juga tq to my 'geng letopss' ... korang sangat memberi inspiration.. dan especially to sifu dlm 'geng letops' tq for the tips n guidance jugak. wah!! dh mcm bg ucapan nak amik award... itu lah orang melayu baru masuk tv3 4 min dah ala-ala giteww. larriiikkkkk... bye.
aishh.. luper nk tq to my beautiful model soon to be bride - Ms Hilany... jupe nanti kita di na na nana na Ganu kite. muach!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan