nuffnang ads

Isnin, 8 April 2013

Majlis Nikah, sanding dan bertandang Doktor Farisya

Majlis Farisya ni berlangsung di Taiping Perak pada awal Mac ari tu... Sedap betul makanan lauk pengantin... nyum nyumm..... Farisya dan family sangat warm dan baik hati... seronok betul lah sepanjang di Taiping. Dapat snap gambar2 sekitar Taiping dan try makan makanan yang katanya tersedap di Taiping.. Majlis nikah berlangsung pagi hari  dan selepas majlis nikah saya berjalan2 hingga ke Kedah... tu diaaa... jauh.. sampai balik Taiping dh pukul 12 mlm... esok nak mekap sanding pulak...huhu.. Tempat penginapan yang disediakan oleh Farisya dan family pun sangat cosy... cumaaaaa takde almari... hihihi....apa ke nama hotel tu....??? entah dok ingat .tapi hotel tu belakang tesco je...Farisya ni berkhidmat nun jauh di Tawau Sabah...  cian dia lepas majlis bertandang kena balik sabah... sabar lah duhai hati... huhuh. Majlis di pihak lelaki di buat di Putrajaya... tapi saya mekap dia di seremban... gitu lah.
Meh tgk gambar2 Farisya...

during solemn majlis... cantik giler pelamin dia cam raja2... saya sukaaaaaa sangat...


Farisya bersama adik bongsu


wajah farisya seblm makeup

Farisya dengan sahabat2 nya... kecoh dan meriah bila diaorg sampai...

 
Farisya atas pelamin dia yg super gorgeous tu.


Farisya in sanding attire dan mekap next day




Farisya di majlis pihak lelaki...

bersama hubby tersayang



To Farisya... Selamat Pengantin Baru dan semoga berbahagia hingga ke anak cucu cicit dan akhir hayat kamooo....tq sudi memanggil akak untuk menjadi sebahagian di hari bahagia kamooo berdua....muachh!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan