nuffnang ads

Selasa, 5 Mac 2013

Zaimah bersanding

Mekapkan Zaimah yang lemah lembut ni di putrajaya. Ya ampun lembut bersantun lah dia ni. Suara pun perlahan halus je. Bertuah husband dia .. tau. Dia ni cikgu ke nurse ek?.. lupa .... tp yg ptng apa pun profession dia... org mesti sayang dia sbb attitude dia yg ala2 perempuan melayu terakhir..gitew.. dah Vanida Imran boleh kasi crown kt Zaimah hokay!!
Risau mekap utk dia ni sbb mata dia seksi cat eye dgn eyelid yg sedikit.. huhu... berpeluh2 nak merealisasikan makeup untuk hari persandingannya ini. Sedaya mampu saya riaskan Zaimah dan harapnya dia happy.  Selamat pengantin baru Zaimah..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan