nuffnang ads

Isnin, 11 Mac 2013

Rida bersanding -Allson Klana Resort

Makeup si manis Rida di seremban. Pagi-pagi dah sampai dan gigih me'makir' kereta kat spot baekk punya ....di bawah rimbunan pokok. Jauh dari pintu lobi... ingatkan tak boleh parking dekat-dekat roper-ropernya berlambak parking depan lobi tu. Aiseh...penat berjalan jauh ..dah lah angkut beg makeup lg...takpe lah consider as bersenam di pagi hari.
Rida ni pengantin yang agak pendiam tapi baik orangnya. Saya pun ari tu mood agak kurang menarik so tak banyak yang saya bualkan dgn Rida. Dia pun nmpk keletihan sebab ari sebelum nya adalah majlis nikah dia. So saya suruh dia relax dan pejam kan mata while sy makeup...
Untuk Rida semoga perkahwinan kamoo bahagia dan berkekalan sehingga ke akhir hayat kamoo berdua... amin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan