nuffnang ads

Selasa, 26 Mac 2013

Pengumuman...

Kita ni kan mampu merancang... ketentuan hanya lah dari Allah... betul tak. Jadi setiap apa yang terjadi dan berlaku seboleh mungkin cuba kita hadapi dengan tenang dan fikirkan ada hikmah di setiap kejadian. Wah Gitew... macam serius je bunyinya... kan. Saya cuma nak mengumumkan maka dengan ini tarikh 2 HB JUN2013 .. tarikh tu kembali available.. maksudnya... sesiapa yang berhajat menggunakan khidmat solekan signature AnnaSha... boleh lah call/sms/what's app/inbox atau email saya.... Kepada beberapa orang yang pernah bertanya kan date tu tapi saya tolak sebab masa tu date tu ada orang book, maka jika anda belum bertemu orang yang boleh merias anda di hari bahagia nanti... boleh lah contact saya.


wajah yg redha... hihih...
gambar di capture oleh the talenteed Fadhil Kamaruddin
Baju dari Poya
headgear dari Azura Azwa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan