nuffnang ads

Isnin, 18 Mac 2013

Horay horay.....

Horay sangat tau... sebab laptop kesayangan ku sudah pulih dari demam... lama betul dia demam. sebulan lebih jugak lah. Sebab tu any upload di buat melalui hp je. kecik hp tak puas nk tengok. Sebenarnya boleh je pulih dalam masa sehari .. pegi je lah tukar keyboard.. tapi... M.A.L.A.S nak ke kedai. Mengharapkan suami je... tapi akhirnya sendiri jugak pergi sebab dh tak tahan nak berblogging guna laptop.
So sat lagi segala gambar saya upload lah. terimakasih kepada yang sudi 'mengfollow ' blog ini. Support anda semua sangat di hargai. tq tq tq..
So kat entry horay horay ni nak cerita pasal party MAC yang saya hadiri baru lalu. Sebelum ini saya dah pernah dapat 2 invitation ke party MAC ni, tapi tak pergi. Macam tak ada perasaan nak pergi ke party. 15-20 tahun dulu kalau sebut party je tergedik2 nak pergi. Kalau party tu start pkl 8 malam.. pkl 3 petang dah masuk bilik air sental2 badan mandi manda dan bersiap2. Pernah excited sangat nak ke party sampai salah masuk kereta orang lain... ingat kan kereta boifren (sekarang suami I la u olls). Nasib baik cantik menggedik masa tu .. hahahaha (cantik kew??!!)
So untuk party kali ni yang membuat saya nak pergi sebab nak dapatkan free gift.. sebelum ni tak terfikir free gift... vongoks kan.. banyak terlepas barang2 free..huhuh.
Bila pergi rupernya mcm ni party tu... oooo (kehampaan sket)... tp waaaaa (excited balik) sebab dapat free gift.. hihi. semua orang suka barang free kan... walaupun beg plastik 20 sen kalau dapat free memang seronok sangat.
jupe rakan fb Elle Rahman. Walaupun dia pondan tapi tak menghalang kita kawan dengan dia sebab dia ok je dgn kita.. dia baik2 je dgn kita. oleh itu jgn suka suka cop orang pondan itu ini ....jahat seseorang itu tak ada kena mengena dengan diri kita. Kita ni yang patut memperbaiki diri sendiri dan buat baik kepada semua orang.. sekian.
dalam gambar tu samaada saya rendah atau elle yg memang tinggi. Kesian i olls pakai beg zara je u olls pegi party.. orang lain bawa hermes, ahnya mak nenek bagai.... sendu tau..

ni theme party... start pkl 7.30.. tapi i olls muncul 8.30... hihih.. diva kannnn..

dengan icey juliet.. puas dia kata nama dia sapa.. saya duk ingat minah ni... hihihi sori adik manis.. skg dh ingat.

no wonder Que Haidar nak sangat kt Linda Jasmine ni... hotssssss u ollss.. tgk tu dia amik gambar mengiring.. haaa apa maknanya tuuu .. kann. but she is gorgeous and nice

yang ni jangan marah ye tuan-tuan dan puan-puan... bukan hakak yang panggil Baby AA ni bergambar.. dia yang  menjerit2 panggil hakak.. mai gambar nanti kata i sombong... katanya!.. hahaha kecoh ko kan AA.

Diana Hafiz... comel lah dia ni...n nice too

dengan kak naza yang super nice and neutral.. semua dia bole masuk.. kena paksa join gathering  ... saya senyum  and insyaAllah je lah... tak mampu berjanji kak naza.


dgn etty... mmm ni saya yang tinggi atau dia yg genit... hihih.



ni lah hasil barang2 free... boleh laahhhh kalau...happy dapat barang free...

mmmm.. macam nak bagi free makeup lah kat bakal2 pengantin... bila ye? sesekali berjariah  best jugak.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan