nuffnang ads

Rabu, 13 Februari 2013

Dr Hazwani bertunang

Kali ni saya mekap doktor pulop... (cara tulis kali ni tu...cam semlm je gi mekap... padahal bln jan mekap si doktor manis ni...) . Hazwani ni mix malay n chinese... sgt comel n manis. Makeup dia untuk majlis pertunangannya..simple tapi meriah.. rasanyaa Hazwani ni sgt dedicated kat job dia lah.. sbb during mekap pun pakai baju yg ada tulisan hospital bla bla bla... baju keja ke Wani... hihih... actually seluar bkn baju.. sori.. seluar biru iteww...hihi. Mata Wani agak sepet .. ikut belah ayah dia yg chinese.. so saya kena lebihkan sket pembayang mata (eyeshadow lah eye shadooowww..) dan senget ke atas sedikit buku mata pelesu iteww supaya mata tampak besar sedikit... sekian...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan