nuffnang ads

Khamis, 24 Januari 2013

Yani bertunang - Muar Johor

Yani ni customer yang ketiga dari kampung saya.. muar johor. Seronok kalau ada customer dari Muar so sambil2 buat makeup boleh balik kampung... Haa ni nak bagitau lah untuk sesiapa yang berasal dari Muar perlukan servis mekap pengantin or tunang... saya nk bagi kelebihan sedikit lah untuk orang2 Muar. hehehe.. saya baru je terfikir tentang ni. selepas makeup kan yani bertunang ari tu. Saya fikir kalau ada orang muar yang perlukan servis makeup dari saya, there's no xtra charges.... yup there's no transportation charges, no accomodation charges. Tetapi term and condition apply iaitu............. sila email, or what's app or sms or call untuk tahu apakah term and condition tu. Khas untuk orang Muar.. special privilege ni sah sehingga bila2 ..hehehe. (dan kepada seseorang yang pernah email saya.. dari sungai mati muar ari tu... anda boleh email saya semula untuk dapatkan special privilege ni.. sbb masa anda email tempohari saya tak terfikir lagi nak buat camni... sori adik.. itupun kalau majlis anda belum berlangsung lah..)
Oppss sori Yani ter promotion pulak kat your stories ni.
Okey, Yani yang banyak cakap tak berhenti-henti ni memang periang. Saya rasa penat sewaktu mekapkan dia sebab dia bercakap memang tak berhenti.. tapi seronok dengar cerita dia.. gelak-gelak.. elemen surprise pun ada. Itu baru bercakap dengan Yani.. belum lagi bercakap dengan mak dia.. woohooo... mak Yani peminat tegar Anuar Zain. jangan main-main.. Diaorang satu family memang riang ria agaknya.. seronok melayan kan diaorang.
Terimakasih yani kerana layanan mesra anda sekeluarga especially dari adik bongsunya, Dina.. yang memaksa kami makan (saya bawa adik masa ni ), sedaaappppp!!! dan bungkuskan makanan lagi! (style orang Muor .. mesti nak bungkuskan makanan utk tetamu). InsyaAllah kita berjumpa lagi di majlis pernikahan kamoo nanti.. insyaAllah. amin.



Yani b4 makeup



gambar dari koleksi FB adik Yani - Dina
gambar dari koleksi FB adik Yani - Dina - Duduk di belakang tu Dina, dia pun gegeh suruh saya makeupkan dia..hihi.. (Dialah yang memperkenalkan saya kepada kakaknya.. tq Dina.. )

gambar dari koleksi FB adik Yani - Dina. - bersama kakak, adik dan bonda tersayang..  

gambar dari koleksi FB adik Yani - Dina


Tiada ulasan:

Catat Ulasan