nuffnang ads

Khamis, 24 Januari 2013

Siti Zarith - Ipoh Perak

Siti Zarith yang pendiam dan lemah lembut ni adalah pengantin pertama saya untuk tahun 2013... pembuka tirai lah ni... hihih. Dia book saya seawal tahun 2012 bln 6 kot.. terimakasih Zarith...Zarith book saya untuk nikah dan sanding di Ipoh Perak. dan kemudian majlis di pihak lelaki di Damansara. So kepada sesiapa yang book 3x makeup.. boleh dapat harga special.... wink! wink! sempat promot nih..hihi.

Rupernya Zarith kawen dengan orang les copaque.. no wonder pengapit dia  ialah upin dan ipin... betul3x...kesian Omel (my doter) beria nak tengok upin ipin tapi tak dapat huhu.. punya la tunggu kemunculan semula upin ipin .. akhirnya kami pulang dengan hampa... sob sob sob.. (omel je yang hampa). Anyway Selamat Pengantin Baru untuk Zarith dan pasangnnya Zarin (double Z) semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat... amin..

fuyooo upin ipin jadi pengapit... betul3.. (gambar dari koleksi FB Zarith)


wajah sebelum dan selepas makeup untuk nikah dan sanding













majlis bertandang di pihak lelaki - gambar dari koleksi FB Zarith

Tiada ulasan:

Catat Ulasan