nuffnang ads

Ahad, 20 Januari 2013

Nurul Jannah solemn n reception

Ini namanya orang malas... huhuhu sbb ambil gmbr dr photographer.. anyway tq so much mr photographer, encik arjuna angkasa yang kuat makan dan banyak cakap....hahahah. I'm too busy (busy la sgt kan.. padahal entah apa2 aje yg dibuatnya).... sampaj x sempat nk upload gmbr2 pengantin 2012. Sdgkan tahun 2013 pic dh menanti utk di upload. Ni kalau kerja kt publishing company ni dh over due dateline...terus you are fired!. hmmmpphh.
Aih..lupa nak cerita pasal the gorgeous n beautiful bride ni... ini ialah family arrangements marriage.  Tak percaya? Percayaaaaalaaaaaa..... kannnn... untuk seorang gadis yang moden seperti Jannah ni mmg tak percaya dia is pary of this arrangements. But she believe with her family choice dan patuh pulak tu dgn pilihan keluarganya. N she's really happy on that day. Jannah is a sweet n happy go lucky person.. sesapa tgk dia memula.. mesti terus suka. Wish u a very happy life Jannah...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan