nuffnang ads

Rabu, 5 Disember 2012

Anne Zakaria Bertunang - Klang

Gadis yg lemah lembut ni pernah saya makeup kan untuk ruangan Citra Mingguan Malaysia. Dia pembuka tirai tahun 2012 untuk makeup saya. (betul ke ayat tu? hehehe). Leh tengok kt link ni.

Untuk majlis pertunangannya, saya sekali lagi berpeluang untuk mengindahkan wajahnya yang sedia ada indah tu. Senyuuummmmm je dia  sepanjang makeup.  Tq Anne sudi panggil akak untuk jadi part of your memorable day.

Gmbr2 dibawah ni adalah dari ehsan the talented photographer Lensa Chenta dan dari Facebook Anne.. tq korang... (spt biasalah... kamera i olls, flash takde bateri... huhuh)

Gambar paling favourite.. saya sukaaaaa sgt!!!



gmbr dari facebook anne..



Tiada ulasan:

Catat Ulasan