nuffnang ads

Rabu, 21 November 2012

Cik Peguam Aimi bernikah - SeKinchan

Sori blogger yang sentiasa follow my stories.. lama betul saya tak update. Busy kononnya.. hehehehe. Ni ader masa nan seciput ni saya paksa diri mengupload mana2 gmbr yg boleh diupload dgn kebenaran customer.. dan jugak isk isk isk.. mana2 gambar yang belum terdelete!!..Stress bila dapat tau sebahagian gmbr2 saya telah didelete dgn 'tak tersengaja" oleh seoarg juruforo ni.. huhu. benda dh jadi..redha je lah. Ok kali ni makeup nikah unutk si manis aimi ni memang mencabar.
Aimi cik peguam ni sangat peramah sentiasa tersenyum dan orangnya kecil molek je...Terimakasih buatkan air ribena utk akak ye aimi... bukan senang pengantin dh siap bersolek pegi dapur buatkan air ribena ye. tacing I !
Masa nak start makeup :-
Aimi kata " akak tak yah letak gmbr saya b4 makeup lah... nanti orang tau muka sebenar saya... hahaha..."
hikhikhik.. as your wish.
kemudian saya start makeup.. dia kata.. "akak saya takut nak tutup mata"
hah? apesal awak takut tutup mata? kalau tak tutup mata mcmana akak nk letak eyeshadow mahal-mahal ni kat mata awak? - saya tanya dia.
pastu aimi ketawa kikikikii... "kaaakkkkk saya takut nanti ader orang akan cederakan saya kalau saya tutup mata!" mata dia bolat tgk akak.. dia ketawa tp serius. Saya tgk muka dia.. biar betul aimi. "ye akak!"
"abis tu mcmana?" sy tanya lagi
saya pegang tangan akak eh?
"kalau aimi pegang tangan akak mcmana akak nk mekap?"
errr kalau camtu saya pegang peha akak lah!
hah sudah!! geli geli la i olls semasa mekap kan aimi comel ni.. gelak2 kitaorg. Eeee...kalau ada jodoh nk jumpa lagi lah pengantin ni. Nak ajak dia makan2 sambil bual2. nak tau apasal dia leh jadi camtu.. hehehe.
okay.. layan je gmbr ni..not so much colours sbb dia pun request natural look and no eyebrow trimming,  in her white baju. Selamat Pengantin baru Aimi.
 




Tiada ulasan:

Catat Ulasan