nuffnang ads

Selasa, 16 Oktober 2012

Weekend yang seronok cam nak pengsan.

ni muka orang seronok cam nak pengsan 12 tahun lepas shopping di New York. hahah.. takde kena mengena dgn cerita di bawah.. just to show u bloggers how happy I am tp actually tired nak mampoos last weekend!


Minggu lepas weekend rasa cam nk tercabut bdn.. sbb start makeup dr pkl 6pg dan abis pukul 11 malam... siapa yang salah? diri sendiri lah salah kan... sapa suh terima job2 tu semua. Giler makeup ke giler duit? hahahahaha. Haaa tu sapa terasa tu.. minta maaf lah. Takde kena mengena dgn yang hidup ataupun yang mati.. semuanya kebetulan sahaja.
Tapi untuk minggu ni, takde gmbr2 pengantin atau tunang sebab, customer-customer (dlm bahasa malaysia kata ganda.. dlm english -customersssss... heheh) tak mau dipublish dalam blog ataupun fan page saya. Sememangnya saya sentiasa akan bertanya dan minta izin kepada customers saya samada bole atau tidak gmbr mereka dipublishkan. Ada setgh tu bg gmbr selepas mekap je yg boleh publish. Kebanyakkanya tak kisah gmbr seblm or selepas, gmbr banyak2 pun x kisah dipublishkan. Dan sebagai menghormati human rights.. saya akan pastikan yang mana tak bg publish, saya tak publish dan yang mana bg publish.. sy akan publish dgn seelok dan sewajarnya.
So last weekend (sabtu n ahad) tu saya mekap utk tunang satu di ampang dan wedding di bangi. 2 customers ni tak mau publish. Tapi diaorg ni baik sangat.. paksa saya makan sbeleum balik. Hujan lebat plak tu masa ari sabtu.. nangis2 sy nk balik tanpa makan.(tipuu sngt menangis). Terimakasih ye tuan rumah yang baik hati. Goodies tu best!
Selain itu, saya dipanggil untuk mekap oleh 2 model yang amatlah gorgeuos.. rasa cam nk gigit diaorg ni sbb cantik sangat. Walaupun model baru bangun tido bila saya sampai di hotel tu, tp muka masih jelita. Mcm tipuu je tido x pakai mekap! Dah memang cantik watpe nk mekap lagi kan... suka bagi rezeki kat kita lah.. tq adik2 model. Saya akan tulis next entry pasal 2 model ni.
kemudian.. saya dijemput untuk ber'happening' sambil mengajar utk G club di Royale Bintang Hotel kt D Curve damansara. Itu yang abis sampai malam tu. Itupun next entry lah.. gmbr lum resize.. tak berapa nak ader masa sbb anak sekrang tgh exam.. so byk pay attention kt dia.
Dan last sekali makeup untuk Mingguan Malaysia utk 2 model sambilan dlm ruangan Citra. Haaaa yg ni kena tunggu artikel diaorg kuar dulu baru lah saya bole menggedik bercerita kt blog ni. k.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan