nuffnang ads

Khamis, 11 Oktober 2012

Nikah dan Sanding Fiqa - PJ

Nak pergi rumah pengantin bernama Fiqa ni sampai sesat2 di buatnya... PJ je tp cam susah sangat!!.. sekali rupernya Fiqa sudah bagi salah alamat.. sepatutnya jalan 224 tp dia sms jln 22A.. sampai sudah la tak jumpa jalan tu... huuhu. Anyway finally jupe rumah Fiqa lepas dia bg direction bagai.
Fiqa buat nikah n sanding on the same day.. Dia request tak mau pakai fake eyelashes.

eyeshadow saya gunakan kaler2 brown base dari Urban Decay... dan lipstick honey love dari MAC campur atomic orange Bobbi Brown. Blusher orange base dr Bobbi brown,

Fiqa b4 makeup



untuk sanding, eyeshadow saya gunakan warna gold dari Shu Uemura dan biru dari MAC.. bila tengok balik gmbr ni, saya rasa combination tu cam salah je... huhuu. cam zama 80an pye makeup plak...( 80s are back woot woot!!). Blusher pink.. dan bibir pink. from MAC dan Inglot.



Selamat Pengantin baru Fiqa semoga bahagia ke anak cucu dan akhir hayat kamoooo....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan