nuffnang ads

Isnin, 18 Jun 2012

Pengantin Termuda - Latipah Kamaruddin

Selamat Pengantin Baru kepada pengantin 'termuda' yang pernah saya makeupkan...  Pengantin ni berumur 49 tahun semasa akad nikahnya yang bertarikh 15/6/2012 yang lalu. Ini adalah perkahwinan pertamanya dan kami semua teruja dan terharu sbb akhirnya kak tipah bertemu jodohnya... Gambr tak banyak yang dapat di share kerana kami lebih banyak bercerita dan bergurau senda sepanjang proses makeup. Makeup orang 'muda' ni rasa sangat mencabar sbb kulit dah semakin 'remaja'. Tetapi kak Tipah sangat cool. Dia siap kata..." mcm tak caya nak kawin... mcm main2 je, main mekap2 ..."
hehehe kan. iyer lah kita kena percaya pada qada dan qadar dan ketentuan dr Allah. Jodoh pertemuan semua di tanganNya.
Semoga perkahwinan kak Tipah ini kekal dan bahagia berpanjangan sehingga ke akhir hayat. Happy sangat for u.
layan gmbr2 kami di bwh ...
Kak tipah - dengan makeup reception

kak tipah sebelum makeup di samping anak sedara tersayang.. wana. Tq wana yang searching akak utk makeup makciknya yang tersayang tu.. kak tipah.

me and kak tipah selepas solekan untuk nikah...

the next day makeup reception... me, meng interframe lagi... heheh

sibuk naw asyik telefon berdering .....

6 ulasan:

  1. salam kak..wahhh akhirnya jodoh smpai jugak heheh
    owh ye boleh maya tau bp akak ambk utk tunang?

    BalasPadam
  2. Salam Nadhirah..
    utk tunang rate akak RM350.
    :)

    BalasPadam
  3. 24/11 akk dh fully book la sayang... sorry. :(

    BalasPadam
  4. oowh...sob2 sedih...xpe2 kak xde rezeki

    BalasPadam
  5. sori maya... mana tau nanti time nikah on sanding ader rezeki kiter berdua kan... insyaAllah.
    Selamat bertunang ye dan terimakasih kerana sudi follow blog akak ni.

    BalasPadam