nuffnang ads

Isnin, 11 Jun 2012

Doktor Jauda dan Doktor Nabil bersanding..

entry makeup pengantin kali ni mungkin agak panjang dan gmbr pun banyak... sbb kedua2 mempelai yang bergelar doktor ni ada cerita yang sangat sweet dan patut di contohi.. (kalau boleh lah... x paksa pun .. sekadar berkongsi cerita..)


ni Jauda before makeup dia req nk makeup natural sgt2... tak mau usik kening, tak mau bulu mata pelesu.. sumer tak mau... so sambil makeup tu berbual lah.. dan Jauda ni pun mmg peramah dan suka tersenyum.
Saya suka bertanya mcmana leh jupe husband ni.. sbb ada stgh2 pengantin berjupe melalui Fb, twitter dll... ada yg jadi pengapit dan jatuh cinta ..dan yang paling popular bercinta semasa belajar di U. So Jauda ni tak terkecuali lah berjupe di U. Tetapi yang uniknya mereka ni bercinta melalui orang tengah. Mereka tak pernah keluar berdating berdua, tak pernah makan bersama berdua kt kampus..kalau nk sampai kan message atau apa2 semua melalui orang tengah...Yang paling pentingnya.. Nabil si suami approach ayah Jauda dulu untuk minta izin mengenali Jauda dgn lebih dekat. Si Ayah pun kata... sebaik2nya abiskan pelajaran dulu baru bina ikatan. so sepanjang diaorg ni belajar.. patuh pulak dgn nasihat orang tua.. tak berdating. Hanya bertukar senyum dari jauh. alo lo lolooo... comeyyyy sangat.
Mmg nampak sgt ketara mereka ni berdating selepas bernikah... sbb sepanjang bersama mereka.. tangan mereka saling berpegangan. tak payah di suruh2. Tgk cam gmbr kt bawah ni

tgn mmg tak lepas2....

Islamic sangat perhubungan mereka sebelum bernikah kan... Alhamdullillah dan semoga mereka dikurniakan zuriat yang comel dan soleh, solehah.. amin.
Layan je lah gambar2 mereka di bawah ni.


makeup sesimple and senatural mungkin requested by Doktor Jauda. No eyebrow trimming, no fake eyelashes. Eyeshadow guna Naked pallete urban Decay. Eyeliner nipis atas dan bawah mata. sedikit highlight di corner mata. Blusher pale pink dan naked pink utk lipstick...

sessi photoshoot

pengantin yang suka tersenyum

walaupun pandang arah yang berlainan... still masing2 tersenyum

senyum lagi....

mmg murah dengan senyuman kedua mempelai ni




nak bersuap2an kek pun masih tersenyum.... hai laahhh...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan