nuffnang ads

Khamis, 5 Januari 2012

Makeup Ramona Zamzam utk Segmen Fesyen dlm Jelita

Saya telah berpeluang untuk merias artis baru Ramona Zamzam. Beliau seorang yang baik, merendah diri dan mesra. Saya buka rahsia sket lah pasal Ramona ni ye.. heheh. Sbnrnya takde rahsia apa pun .. cuma sewaktu sessi makeup dgn Ramona ni, dia request supaya tak letak sebarang foundation di kulit wajahnya.. hanya powder. Itupun powder milik dia sndri. Wah.. bagus lah .. AnnaSha suka sbb tak perlu lah guna barang2 makeup sendiri heheh... jimat.. tapi masalahnya kalau setakat powder je mcm mana eh nk bg coverage yg baik dan cantik.. huhu. Nasib baik ada 'tool' terbaru yang saya baru je beli dan sy pun aplikasikan ke atas Ramona. Apa 'tool' tu? heheh... tunggu.. di paparan akan datang saya akan buat tutorial "beauty in winter" menggunakan 'tool' yang dimaksudkan...tunggu tau.
Sementara tu layan lah gambar2 Ramona di bawah ni.

Fesyen gaya Retro - makeup dan dandanan rambut oleh AnnaSha.






Tiada ulasan:

Catat Ulasan