nuffnang ads

Jumaat, 30 Disember 2011

Handphone saya hilang

Salam para followers saya dan bloggers sekelian.
Saya sedang bercuti di luar negara dan saya dapati hp sy telah hilang dari simpanan saya. Jadi beberapa wedding job yang tak sempat sy back up turut nnilang lah segala info n details. Jadi kepada bakal2 pengantin dan customer makeup yang akan menggunakan svc makeup saya pada tahun 2012... Harap anda bole email kan saya sekali lg details ke beautifulbyannasha@hotmail.com. Saya akan kembali ke malaysia pada 1/1/2012. No hp saya masih sama cuma saya akan aktifkan kembali beberapa hari selepas saya sampai nanti.

Terimakasih.

Khamis, 15 Disember 2011

Fariza Nikah - Bandar Tun Razak

Saya nk minta maaf lah sbb gmbr2 Fariza di bwh ni ... back ground kureng... sbb ada hanger biru kt blkng tu... heheh abaikan je lah ye...heheh




Sabtu, 10 Disember 2011

Nini Nikah dan Sanding

Azhani Manaf or nini ni manja dan simple orangnya...dia sukakan makeup yg senatural yg mungkin.. saya makeupkan dia dari hari pertunangannnya sehingga hari nikah dan persandingannya. Alhamdullillah rezeki.. TQ Nini.
Sila klik link Nini Bertunang untuk melihat makeup sewaktu hari pertunangannya.
Gambar Nikah di bawah saya dapat dr album Nini setelah keizinan di beri.. TQ nini.. Gmbr Mmakeup sanding Nini adalah dari kamera saya.









Leen bertunang



Selasa, 6 Disember 2011

Love On The Beach

Let's celebrate Your Love on the amazing & beautiful beaches!~
& let's  capture the moments and document your precious times.
 stress free, fun photo shoot on your favorite beaches.
more details pls contact Ashikin Abdullah at ashikin.abdullah@gmail.com or her fb http://www.facebook.com/AshikinAbdullahPhotography?sk=photos
 

Isnin, 5 Disember 2011

Doktor Atil - Majlis Bertandang (Bora Ombak)

Sila klik dan lihat previous makeup utk Doktor Atil
Bertunang
Nikah dan Sanding



Sumaziana - Duta Perfume Anees

Si Manis Sumaziana ni.. rupanya merajuk dengan saya setahun lamanya... huuhu . Merajuk nak mekap dgn saya sewaktu dia menjadi finalist utk pertandingan Pencarian Gadis One Drop Perfume Anjuran bersama Mingguan Malaysia. Suma adalah pemenang tempat ke 2. Tapi saya tak tau pun dia merajuk... sian dia..kalau saya tau dia merajuk lama dh pujuk... tapi mmg dh rezeki kami bertemu kembali..kali ni Suma happy dah sbb akhirnya dpt gak bermekap2 dgn saya..Cantik x cantik belakang kira ye Suma.. janji dapat mekap... hehehe.



Ahad, 4 Disember 2011

Makeup pelakon Niena Hani - Magazine Maskulin Dec 2011 issue

Majalah Maskulin keluaran Disember.. Makeup untuk pelakon Niena Hani... depa terlupa letak nama saya as makeup artis.. ye lah kita orang baru .. huhuuhu...
Link ni gmbr Niena menggunakan my own camera... Niena Hani