nuffnang ads

Khamis, 7 Julai 2011

Sesekali AnnaSha melaram...

Minggu lepas ..2 July 2011.. hari yang sgt dinantikan oleh saya dan rakan2 sekolah yg happening..kami membuat school reunion gathering yang ke 3 (x silap saya lah).. untuk sessi 86-90.. Kali ini pihak organiser yang dilantik telah men'tema'kan reunion kami dgn warna merah, hitam or/and putih. Mula2 saya keberatan nak pergi.. segan ..tp bila fikir2 kan balik... bukan senang nak jumpa kawan2 sekolah ni sbb masing2 dah berkeluarga dan tinggal pun bkn di tempat yang sama... sampai ke Serawak? Sabah? heheh lupo... pun ada. Jadi lagi sehari nk reunion.. baru la saya terhegeh2 mencari outfit.. merah itam putih tu.. haa padan muka last minute cari .. sampai pening2 kepala. Katanya nk glam.. party yg glam.. kita pun apa lagi melaram habis la... haaa ini la jadinya bila sesekali AnnaSha bermakeup bagai... Hubby kata "sy prefer awak x makeup lah"... Menci I.
ini betul2 ikut tema .. merah, hitam dan putih.. tp x menang.. benci tau... nk tau sapa menang tgk gmbr kt bwh ni..
sesekali nk fashionistas... depan rumah plak tu....>.< '

kena buat demo makeup gak... huhu.. tetapi sekor manusia tak tgk..first time nih buat demo xde org tgk.. sbb masing2 duk sibuk bercakap... semua berccakap tak tau sapa yg dgr... heheheh

halimah mangsa demo yang tidak mendapat sambutan ... kuikui...

buat je la.. pasrah...

Halimah selepas simple makeover.. maaf gmbr x sharp..

sebahagian SABGS girl yg tp happening .. ini tgh berebut nk jawab soalan utk dapat hadiah CD Nora Elena..

sebahagian kawan2 kuu.... sastera sains semua campur xde beza...

haaaa pompuan ni la menang Queen of the year... Tahniah Elly..rakan seperjuangan memanjat pagar asrama bersama2..lap u lah!

kecoh!

Madam ni menang faceboker paling aktif! kot ye pun kan... hari2 nama dia naik... setiap jam!..mana dia dpt time nk nyelit berfacebook pun x tau lah. Tahniah madam..

baju purple tu menang anugerah "joyah meletop" kot.. x silap lah... sebab dia ni pantang nmpk mic and pegang mic...cakap x berhenti!!

saya dan lencana sekolah kami.....

gmbr ramai2... happening!!! semoga berjumpa tahun hadapan dgn tema party beach... hahah. Ada berani??????

6 ulasan:

  1. whoaaaaa.. cunnya akak dress up cmni.. kene bergaya selalu la cmtu hehehe

    BalasPadam
  2. Cikgu Anna looked so classy and vogue....kelasss...mmg best jmpa kwn2 lama ni....

    BalasPadam
  3. Fuhyooooooooooo!!! canteknya kau kak ann! camne bleh x menang ni?? isk..

    BalasPadam
  4. Ai: baru ko tau ke ...hahahah

    BalasPadam