nuffnang ads

Selasa, 26 Julai 2011

Makeup Zaty for her dinner with Sultan Pahang ....

Awal bulan 7 my customer yang bernama Zaty ni call nak mekap dinner katanya... so pada 16hb Julai lepas, Zaty pun dtg makeup laaa... tp yang peliknya makeup dinner ni start at 3 ... cepat betul... salu kalau saya makeup dinner, always start pkl 6 or 7... kalau paling2 cepat pun pkl 5.30 baru start nk mekap. malah ada yg mekap lepas maghrib lagi... Tp saya tak banyak tanya .. dah dia nak mekap pkl 3 .. pkl 3 la kita kena mekap... so bila dia dtg mekap tu.. rupanya terjawab lah kenapa dia perlu mekap awal... sbb nak dinner dengan Sultan Pahang tu... haaaa korang ada? heheh..kena la kita on time atau awal ... x kan la Sultan plak nk tunggu kita ...gmbr x banyak .. ini je la yg ada yang saya bole share bersama...
tgh dandan rambut mommy to be ni...

dah siap... tpi lum letak lipstick....huhhu

pandangan dari belakang sanggul chignon utk makan beradab bersama keluarga di Raja.. gitew/


 Keesokan harinya.. si manis Zaty dan hubby dtg lagi makeup dgn saya... Alhamdullillah rezeki... katanya untuk photoshot post wedd nya... dan sekali lagi saya minta maaf .. xde gmbr yg sempat saya snap (sbnrnya terlupa heheh).  so gmbr2 photoshoot mesra bakal papa and mommy ni adalah ihsan dari Zaty...TQ dik. nanti dh bersalin.. kabar2 kan la ye berita gembira tu...

3 ulasan:

  1. ngeeeeeee.......glamor makkkkkk~~~~

    tenkiu kak......=)

    BalasPadam
  2. tenkiu zatyy....
    lydia : tenkiu...

    BalasPadam