nuffnang ads

Khamis, 28 Julai 2011

Makeup Nikah dan Sanding Illiana

Pengantin yang sangat humble dan sporting ni menikah pada ari Khamis mlm..family dia suma friendly2.... malah ada yg dh menetap beberapa tahun kt london pun masih tidak lupa bercakap melayu... xde slang english pun... tak mcm sesetengah orang, baru dpt boifren mat salleh dh tak tau cakap melayu...hai mcm2 kan...
Saya mendapat kepercayaan illiana utk mekap dia semasa nikah dan majlis bertandang di pihak lelaki.. Thanks Illiana dan selamat berhoneymoon di 'James bond Island'......

Illiana b4 makeup... sweeeeeeeet

makeup nikah... gmbr ini di ambil waktu mlm di bwh sinaran lampu kuning... saja je nk letak info begitew...


konon2 nak tunjuk ada fresh flower dlm veil tu... tp angle gmbr x betul..so x nmpk ler bunga tu... heheh

ini makeup di siang harinya.. sewaktu majlis bertandang di rmh pengantin lelaki





Selamat pengantin Baru Illiana dan Shahril.. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.

2 ulasan:

  1. heheh cantik.. ni kawan sebilik saya masa kat uia nie ;)

    BalasPadam
  2. tq cherrie... dia sgt sweet dan humble dan kelakar giler... hehehe

    BalasPadam