nuffnang ads

Isnin, 20 Jun 2011

Mengajar Kelas Makeup di Kolej Komuniti Klang untuk Geng 'MAMAPAPAPAUKAYA'

Pernah tak blogger sekelian terpk kan pepatah ini? "kalau dh bukan rezeki, nasi yang nak suap ke mulut pun boleh jatuh ke tanah" atau " kalau dh rezeki, helang yang menyambar makanan kita akan terbang balik kembalikan makanan tu tadi" hahahha kelakar kan pepatah tu . Tetapi itu lah pepatah yang diberikan ole kawan makeup saya Linda dan Kct...kerana peluang saya untuk mengajar kelas makeup di kolej komuniti Klang ini ada berbagai2 cerita.. dipendekkan cerita mulanya saya terlepas peluang untuk mengajar kerana tenaga pengajar sudah pun diperolehi tetapi tup tup last minute decision... saya dipangggil pulak... haaa itu yg pepatah di atas tu di keluarkan dan dicipta oleh rakan saya tu.... hehheheh. Anywa thanks rakan2 saya yg byk support dan bantu saya...So pada hari sabtu dan Ahad lepas saya pun menjadi cikgu utk 19 murid2 yang sgt pintar dan happening... hebat! Layan je la gmbr2 di bawah ni ye... pada sesiapa nak belajar makeup...next kelas saya akan di adakan pada 3 Julai 2011 di putra heights - Kelas dandanan untuk penampilan diri sendiri. dan pada 9 Julai 2011 di putra heights - Kelas Bridal/Commercial makeup. Sesiapa yang berminat bole email ke beautifulbyannasha@hotmail.com atau sms/call saya di 016-2387282.


first day class - my sporting and happening student

peralatan mengajar yang disediakan di kolej ....
demo sket dulu kt kak winzz kita yg sentiasa cool dan nice person.


siap baring2 lagi gitewwwwww... huhu
kak winzz b4 makeup

after makeup....


sessi bergambar sebelum balik pada hari pertama... budak2 ni .. cikgu belum masuk frame diaorg dh posing dulu...

posing skema dulu....

posing berani mati... hahha ha

second day class... kena pindah kelasss la pulak...


sessi makeup kt atas diri sendiri...

ada yg tekun .. ada ngacau orang .....

antara gmbr2 hasil makeup student ..

sessi bergambar ... gila2 dari geng 'Mamapapapaukaya"

okey... gmbr serius nk masuk paper.. heheh
Terimakasih di ucapkan kepada kolej Komuniti klang yang memberi kepercayaan kpd saya mengajar geng2 'Mamapapapaukaya' nih... love u guys la... Kepada yang nk tau apa makna geng 'Mamapapapaukaya ' ni... stay tune on next entry... hehehhe. sekian.

7 ulasan:

  1. Group Mamapapapaukaya d best....thanks to you Cikgu Anna yang mengajar dari hati. Susah nak dapat cikgu yang bersungguh2 mengajar mengajar kami....betul tak NOK NOK semua...hehehe. I had so much fun....kita buka je belajar mekap tp kita juga dapat tau kenapa mamapaukaya kena tampar dgn papapaukaya hahahaha...geli perut bila ngat. Kenangan sepanjang hayat definitely. Pastu kita blajar pasal makan....karipap yang sedap....kuih roti paun...errmmm yummy sedap...chocolat...maruku....agar2 kering....tak lupa teh hijau herba life kak julia....hehehe... To Cikgu Anna, u r the best....sbb u r teaching us from ur heart...u sincerely wants us to be good...u make us understand the concept....u r the best MAMAPAUKAYA....thank u..n love u so much...

    BalasPadam
  2. betul2 besH2..... cikgu anna The besH in The WORLD...... kisah mamapaukaya yang sy share tu harap menjadi trade mark utk group kite... sy Mcm nak ulang balIk kisah kite sume kat Class cikgu sama2 ngn semua... nntila kita plan buat sembang2 corner sesi bersama.... hihi... "amy Here"....

    BalasPadam
    Balasan
    1. nk mntak jwpan utk teka teki tuh.boleh?

      Padam
  3. yep saya pon setuju ngan komen diatas..cikgu anna memang the best..sgt2 terharu ngan tunjuk ajarnyer yg ikhlas dari hati...Nama Cikgu Anna akan melekat terus dihati sampai hujung nyawa...
    jasamu akan ku kenang...Sayang Cikgu...muahhhh..

    BalasPadam
  4. Terharu dgn korang yg tulus ikhlas jugak... pau pau sekelian... luv u guys jugak!

    BalasPadam
  5. saya nak cari kenalan..Mohd Azrin/26thn duk klang..019-3407259..

    BalasPadam
  6. apa jawapan sebenar ut teka teki papamamapaukaya ni

    BalasPadam