nuffnang ads

Isnin, 27 Jun 2011

Makeup "The Scarflets" for Jelita ....Rina Salleh, Shea and Eyqa

Sabtu lepas agak busy dan tiring... memula tu rasa bengang yg teramat bila sekali lagi customer cancel makeup apptment last minute... ni dh second time kot happened... huhuh . tak baik tau u olls niii... ini lah gara2 tak amik deposit.. konon2 trust basis la kan...kita ni tak mau la di katakan demand or hard up sgt dengan job .. or tak percaya customer or takut customer kata..'eleh rm150 pun nk deposit gak ke?' ...tapi bila kita tak berkisah dan berkira... gini lah jadinya.. kensel last minute.. or bgtau laast minute tak jadi... tak baik tau..sgt2...sbb yang pertama..kalau tau at least a few days earlier, sy bole amik job lain atau kalau takde job saya bole plan family outing atau balik kampung. Or at least I can organise photoshoot for my profile.. tau! Okeh forget about that remeh2 things tu semua... semol matter ....kita enjoy tgk gmbr sebahagian geng scarflets ni...Geng ni ada 12 orang...semua sgt2 fashionistassssssss.. saya cuma makeup 3 org je.. nak tau sapa 'Scarflets' ni tunggu keluaran Jelita Ogos nanti.. (Alah..sbnrnya u olls mesti dh tau sapa Scarflets ni kan..) ..
Rina Salleh.. (photo courtesy from her)

Add caption

Shea...



eyqa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan