nuffnang ads

Ahad, 12 Jun 2011

Cinta Rani dan Syidah...

Kali ni gmbr x bape byk utk dipaparkan.. kerana masalah teknikal.. (heheh). Tapi saya nak kongsi bersama dengan pembaca blog saya ni mengenai kisah cinta Rani dan Syidah yang sangat jarang2 berlaku lagi di zaman sekarang... Sewaktu mekap kan syidah di hari pernikahannya spt biasa mulut saya mmg x leh diam... nk berboraaaakkkk jeeee.. selalunya soalan lazim ialah mcmana leh kenal bakal hubby , or bakal hubby orang mana? .. camtu lah. Syidah ni kerja di Trengganu dan hubbynya Rani kerja di Sungai Buloh.. hari pernikahan mereka di buat di rumah parents Syidah di Kajang. So mulut gatal saya ni pun bertanya.. Camna korang bercinta..dating dan sebagainyaa... sbb sorang kt trengganu sorg kt sungai buloh. zaman skg ni mana la bole percaya sangat cinta jarak jauh nih kan...So pertanyaan saya itu di jawab dgn ...err x bape ingat jawapn syidah tu tp yang paling saya ingat ialah bila dia kata dia baru sekali je berjumpa dan kali kedua bakal berjumpa ialah ... sekejap lagi nk nikah ni.... Saya rasa sangat hebat kot percintaan yang begini... dan mereka berdating selepas selamat diijabkabulkan... Alhamdullillah....Saya doakan mereka bahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat.

Syidah request x mau langsung di usik keningnya itu... baiklah Madam!... heheh

syidah after makeup..


2 ulasan:

  1. OMG! sangat cantik kalau nk dibandingkan dgn before, kak..so gojess!Kalau saye tah la jd cane

    BalasPadam
  2. tq hanyll... practise make perfect :)

    BalasPadam