nuffnang ads

Rabu, 22 Jun 2011

Cerita keluarga "Papamamapaukaya".......

Seperti yang dijanjikan... saya nk cerita pasal keluarga "Papamamapaukaya".... cerita ini adalah dari kreativiti student saya di kolej komuniti klang tempohari.... Saya tak pasti originality story ni dari si manis bernama Winzz ke or dari si cute Amy Rahim...tapi yang pasti cerita ini mmg menarik untuk tatapan bloggers semua...sila laaa baca...


Ada saatu keluarga pau iaitu pau kaya, terdiri drpd Papa pau kaya, Mama pau kaya dan anak pau kaya...Satu hari.. papa pau kaya ajak mama pau kaya dan anak pau kaya gi jalan2... bila mereka nk melintas jalan papa pau kaya berjaya melintas jalan, mama pau kaya berjaya melintas jalan TAPI.. anak pau kaya tak dapat melintas jalan... anak pau kaya di langgar di tengah jalan dan terburai la anak pau kaya di situ... melihat kejadian yang berlaku di depan papa pau kaya dan mama pau kaya, dengan serta merta papa pau kaya menampar sekuat hati muka mama pau kaya...persoalannya.. kenapa papa pau kaya tampar mama pau kaya?????...sila jawab ye... siapa jawab dapat hadiah... hadiah nk pk ni apa nk bagi... heheh.
kepada student2 saya.. anda di larang keras menjawab sbb korang dh tau jawapan..

okey .. x sabar nk tau jawapan dr anda....sesekali main teka teki camni seronok kan....

7 ulasan:

  1. boleh x wat tutorial jadimulan macam michelle phan buat : http://www.youtube.com/watch?v=ebcc1WXJS6A&feature=player_embedded

    BalasPadam
  2. sebab tak pimpin anak dia betul tak hehe

    BalasPadam
  3. hihihihi,.... :)) "amy Rahim was here... "

    BalasPadam
    Balasan
    1. jawapan dia ape.nk jwpan dia.boleh?

      Padam
  4. sebab, inti anak pau tu lain dengan inti bapak pau tu, so kemungkinan pau tu anak pau lain, bukan anak bapak pau tu

    BalasPadam
  5. ape jawapan dier.nk mntak jwpan boleh?

    BalasPadam