nuffnang ads

Sabtu, 11 Jun 2011

Annasha appearing live in Wanita Hari Ini TV3 on 8th June 2011.

Pada hari isnin 30 mei 2011.. saya dapat panggilan yg amat mengujakan...lebih kuranag begini lah skrip dan scenarionya..

Pemanggil: Hello, bole bercakap dgn annasha?
Annasha: ye saya bercakap?
pemanggil: hi annasha, saya Lina dari tv3, nak menjemput annasha menjadi tetamu jemputan dalam wanita hari ini...
Annasha:..........................(numb sekejap)
pemanggil: hello..
AnnaSha: aa ye ye.. saya.
pemanggil: sudi tak jadi tetamu dalam wanita hari ini... untuk siaran 8 june.
AnnaSha: (dh lompat-lompat).... sudi sgt Lina (sambil kontrol suara)
pemanggil: nanti saya emailkan Annasha butir2 untuk siaran WHI tu..
AnnaSha: ok... err mana lina dapat my number?
pemanggil: saya tengok dalam blog anna.. nice blog anway.
AnnaSha: oo tq Lina...


so inilah hasilnya... video di atas ini. saya sangat menghargai peluang dan kesempatan ini. Terimakasih kepada produser TV3 yang menghargai akan hasil kerja2 makeup dari saya... TQ so muchh...
Thanks to Leeya Deen yang sudi menjadi model saya pada hari tersebut...Thanks to my hubby yg teman dan captured all the moments in studio B.  (ceh ceh dh mcm bg ucapan anugerah emmy pulok)

kat bawah ni plak gambar2 masa kt studio B ...
tgh tunggu turn bersama Leeya


Anang dan Ashanty (bakal bini dia) antara tetamu jemputan pada hari tersebut

ni tunggu turn sempat ber'what apps' lagi

selepas siaran amik gmbr ramai2... weeeeee

lepas siaran amik gambar dgn Leeya sebelum cabut bercuti ke Penang 3 ari weeeeee.....

1 ulasan: