nuffnang ads

Selasa, 8 Mac 2011

Wajah2 Alise Ismail @ Lida....

Kali ni saya pamerkan hasil makeup2 saya dari loyal customer saya, Alise Ismail @ Lida. seorang artis baru tetapi lama..eh camna tu?? baru tapi lama?? Sebenarnya Alise ni dh lama dalam bidang entertainment.. tp cuma sekarang dia mula bergiat aktif kembali. Dlm tahun 90an dia banyak kali menghiasi cover magazine ..antaranya Majalah Jelita. Dia adalah artis yang sangat tidak berkira mengenai payment makeup dan sgt tidak cerewet. Sy senang bekerja dgnnya.
Layan lah gmbr2 makeup dgn tema dan sentuhan yg berbeza dari saya AnnaSha


Makeup natural dengan expensive pink eyeshadow from mac dan pink from Shue Uemura.
 
very minimal fake eyelashes wearing..



heavy makeup for tv appeareance
turqoise eyeshadow
double layered of fake eyelashes
hya bulu mata atas sahaja
earth eyeshadow colour, fake eyelashes atas dan bawah. kat atas double layered eyelashes
for radio muzik fm appearence..imej yg agak strong dan vibrant.
soft dan lembut..bulu mata atas double layered dan bulu mata bawah
untuk tv appearance
AnnaSha menyibuk..nak jugaaakkkkkkkk

sekian..hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan