nuffnang ads

Isnin, 7 Mac 2011

Terkejut Buat makeup utk Corporate Profile KL Convention Centre 2/3/2011

Satu petang dalam pukul 3..saya dapat call yang memerlukan makeup artis utk corporate profile pada 2/3/2011...ingatkan corporate profile biasa yang pernah saya buat dulu. santai je ... no preasurre.. mlm tu baru saya tersedar saya akan makeup kan bukan calang2 corporate tapi untuk KL Convention Centre's Oversea Rep, 2 orang MD..dua dua tu matured lady..40s and above dan sorang lelaki General Director KLCC... Cabarannya ialah... makeup untuk orang higher ranking, seorang Oversea rep untuk Australia dan New Zealand, berusia 50an dan berbangsa omputih....aiyoh! Sorang lagi rep utk UK dan Europe, dlm late 40s kot..omputih jugak..MD jugak...padayapa la saya!. muka saya maintain cool..tp hati dalam ini jugak banyak goyang...ay yo yo.. Tp sy gagahi dan bekerja dgn professionalnnya...dan jugak first time saya bekerja, barang2 makeup saya sgt teratur dan organise. (kalau tidak selalunya bersepah!) . maka gmbr2 xde la dpt di ambil kerana sy sgt tekun melakukan kerja2 saya..di samping....eh ada ke nk amik gmbr MD lepas makeup..gila ke..ilang akal kot. Tetapi saya amat berterimakasih kepada Nana , marketing Executive di KLCC tu yang ada snap pic sket2 masa sy kontrol gabra sewaktu makeup tu....(dia la jugak yg call saya bg job berharga ni..mekasih daun keladi nana.. dengan pesanan kalau PO dh keluar jgn lupa bgtau eh...heheh). so layan je la gmbr2 kt bwh ni...




tu nmpk tu brush tersusun rapi..brg2 makeup lain ada dlm beg makeup kt bawah...lupa nk snap untuk membuktikan betapa tersusun dan organisenya saya makeup pada hari tu.
sekian.

3 ulasan:

  1. good job beb!!!

    ZH
    Cantikdotcom

    BalasPadam
  2. wui yoo!
    caya la kak ana....

    BalasPadam