nuffnang ads

Rabu, 5 Januari 2011

Makeup for Photographer Corporate Profile

Kali ni AnnaSha dapat job lain sket...kali ni mekap all the dude..salu mekap babe..mencabar mekap org lelaki ni sbb kita tak mau dia nmpk cam pondan and at the same time kena enhance wajah diaorg... dah la masing2 kalau di suruh pakai lipgloss byk betul alasan...tu belum citer lg diaorg pakai foundation...bila dh siap..ada sorg tu bole cakap camni " uih..aku tetiba nampak hensem arr" camna tu? hahaha..siapa eh? ada laa..dia tau...sorang lagi tu pulak, kagum dengan after makeup sbb dia kata kulit muka dia nmpk licin dan tak nampak jerawat... jgn lepas ni kau pakai foundation memanjang sudey..Ok dude2 yang AnnaSha mekapkan ni semua ialah photographer yang terlaris untuk wedding photoraphy dan event2 lain. Mereka adalah satu group di bawah penyeliaan photographer Bahrein dgn bantuan oleh Ikhwan. VIP,VVIP dan orang kenamaan adalah antara job photography yang bakal menjadikan Bahrein dan groupnya sibuk sepanjang tahun 2011 ini. Tahniah Bahrein dan terimakasih kerana menggunakan khidmat AnnaSha untuk sessi photography yang fun ni..Semoga anda dan group terus suksess!
*ps ada job makeup jgn lupa orang di sini...hehehe
Boss of the group

The Partner

The Apperantice

The Apperantice

 sewaktu sessi makeup berlangsung

Gambar ramai2..terselit la sekali lovely Omel tu...hehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan