nuffnang ads

Rabu, 12 Januari 2011

Edward Twilight or Nandang Too light...???

hensem kan mamat edward nih...coba la bayangkan AnnaSha makeup dia...tak duk kt malaysia  dah lerr saya jawabnyaaaa....duk kt hollywood cakap omputeh je..bukan je edward leh makeup... beribu2 artis hollywood boleh ..tp nak ke artis2 tu dgn makeup kita ni kan...hahahha..berangan x sudah.. ok la..x dapt mekap edward dpt mekap muka iras2 edward pun jadi la...mamat seterusnya nanti ni...nama dia pelik sket Nandang..ini nama ic katanya bukan nama reka sendiri ikut suka perasan sorang2 ye..ni nama parents dia bg.... Nandang ni kalau x mekap gaya di bwah ni..dia secara livenya adalah seorng dude yang sgt hensem mengalahkan FT. Tp AnnaSha saja  nk mekap dia ala2 vampire KL..ha camni la hasilnya...huhu

gambr ini di ambil oleh Killabee Khairul Fadhli


ini wajah Nandang sebelum kena conteng dgn AnnaSha

selepas AnnaSha conteng....

4 ulasan:

  1. ni adik sy ni... supprise nye!!!.. Good job anna!!! sbb make-upkn adik sy jd vampy... btw..nama Nandang tu mmg nama one of our ancestors on my father side.. ;)

    BalasPadam
  2. waahhh mesti rasa bangga ada adik yg baik dan sopan ni...baaaiiiikkkk sgt dia masa di makeupkan..heheh. iyer..nandang ada citer nama tu nama sebenar dan bukan rekaan dan dia nk keep that name as a commercial name. kita doakan dia berjaya dalam apa jua yg di ceburi nya.

    BalasPadam
  3. nice job...tp 2 kali pandang cam make-up utk black metallah plak...konfem edward cullen gelak terkucil tgk sedari make-up mamat tu,hehe ops sori..

    ~http://kampungfootball.blogspot.com~

    BalasPadam
  4. terimakasih atas pujian dan kritikan at the same time. tapi rasanya saya x kata nk mekap ikut edward kot....mmmm. bagus juga edward tergelak sbb sy bangga ada juga dia nk tgk blog sy..tq kampung football.

    BalasPadam