nuffnang ads

Isnin, 1 November 2010

Makeup Pengantin Syahidatun Nabiha (Bee)

Kali ni saya makeup Syahidatun Nabiha (Bee)...rasanya makeup kali ni paling fun and rasa seperti dh kenal semua org di rumah Bee ni. Mak Ayah dia sangat peramah....rasa mcm tak malu2 langsung saya bila berada dengan diaorg ni. Kenduri kawin ni sgt besar..bayangkan khemah kenduri sgt panjang mcm pasar malam...(tak tipu!). Dan semua tempat duduk penuh sepanjang masa..orang asyik dtg dan pergi..yang tak pergi2 pun ramai gak..hehehe. Makanan sangat sedap rasa nk tambah tapi kena la malu sket kan...Pada hari tu AnnaSha jadi glamer sekejap sbb deejay dia (Deejay zainey) yg bersuara spt deejay radio buat announcement mak andam of the day...hahah kelakar lah...tp it was fun that day... Thanks Bee n family n frens...Azlina tu yg temankan akak makan...
to Bee semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.


Bee b4 mkeup


Makeupkan Bee


Bee with her nikah makeup


Ready .....




Bee with makeup sanding...











ini pengapit Bee...hensem kan??






Tiada ulasan:

Catat Ulasan