nuffnang ads

Selasa, 22 Mei 2012

Sesekali Nurse bergaya... Syuhada dan Salha - Jelita Mei 2012

Bila sesekali nurse bergaya....
Saya dipanggil oleh Jelita unutk makeup nurse dalam ruangan berubah penampilan ...
lama terperuk gmbr ni.. luper nk mengupload...



Nurul Syuhada b4 makeover

Nurul Syuhada after makeover

Salha b4 makeover

Salha after makeover

Rabu, 16 Mei 2012

Doktor Intan Amira - Lembah Beringin Resort

Maaf kali ni agak lambt nak upload gambar2...huhu. sibuuukkk sgt.!! bukan sibuk sangat sbb mekap pun.. tp sibuk dgn housechores, pastu sekolah saya buat reunion gathering pulak, pastu anak demam lah.. sblm anak demam tu sibuk nk ulangkaji pelajarannya utk periksa stgh tahun... macam2 lah..
Kali ni sy mekapkan si cantik manis Intan Amira. sweeeett sangat orangnya... dia adakan majlis nikah dan sanding pada hari yg sama.. jadi perbezaan mekap tidak lah ketara sangat..cuma sewaktu majlis nikah tu saya cuba poloskan wajahnya senatural mungkin tapi tidak nmpk pucat.. Biar waktu nikah tu nmpk suci dan ayu gitew... hehehe..
Selamat Pengantin Baru kepada Intan dan husband semoga bahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat. And thanks for ur gift comel tu... sukaaa sangat!!!
layan je gmbr2 ni ye.

Intan dgn mekap nikah





Intan dengan makeup resepsi


Selasa, 8 Mei 2012

Doktor Nurul Qamar Salehudin - Ipoh

Banyaknya nak cerita pasal majlis pernikahan dan persandingan Nurul Qamar ni... tp citer sket2 sudah lah ye...Qamar ni dh book saya lebih kurang setahun untuk majlisnya ini. katanya nk book saya untuk majlis nikah, sanding dan post wed photoshoot (3x makeup).Bertunang pun belum lagi masa dia book saya ni... kami berhubungan dan transfer duit segala cuma melalui facebook je. InsyaAllah dan Alhmdullillah  basic trust tu ader so segala urusan so far tiada masalah. Hanya beberapa minggu sebelum majlisnya baru lah kami bertukar2 no telefon. Terimakasih kepada Qamar yang menyediakan penginapan untuk saya dan family sepanjang di Ipoh. Layan je lah gmbr2 di bawah.

Majlis nikah di rumah pengantin




Qamar before makeup..


Majlis Sanding di Dewan Setiausaha Kerajaan Negeri Perak
bersama rakan2 tersayang..



Post wedding di Pullman Putrajaya







Fyza Kadir

Makeup Fyza lagi untuk Preview filem Nongkrong nya pulak.. .saksikannya di pawagam yang berdekatan.. (dh mcm iklan la pulak ...)