nuffnang ads

Selasa, 12 Oktober 2010

Makeup Myra bertunang

Customer kali ni agak unik kerana pakaian yang dikenakannya di hari pertunangan itu adalah milik ibunya yang telah di pakai 25 tahun yang dulu dan sekarang di turunkan kepada myra. woow! hebat kan..mother's wedding dress giteww...Puan Nora ibu Myra mmg teliti orangnya sbb pakaian pengantinnya itu masih terjaga rapi sperti baru...untung Myra..
Dalam untung tak untung nya..Myra telah di buli dgn gigihnya oleh Annasha..hehe sian dia. Annasha telah memaksa myra supaya tidak pakai conditioner rambut beberapa hari sebelum hari pertunangannnya sbb rambut dia sgt baby hair halus dan licin...dan rambut dia x lebat..so agak sukar utk buat bun. ibu myra insist nk pakai bun pelesu..tp annasha insist tak mau gak sbb cam tak real , kan...heheh akhirnya berjaya jugak bun tu di buat tanpa bun pelesu dgn bantuan myra yg sanggup berkorban tidak pakai conditioner. Thanks Myra.


Myra B4 makeup


Myra selepas makeup.. di atas pelamin pertunangan...



Myra happy sambil terkenangkan si dia yg jauh nun di sana..

1 ulasan: